Schilder Garant

Schilder Garant (voorheen Schilders Leaseplan) is een onderhoudscontract voor  buitengevels en kozijnen van woonhuizen en complexen. Schilder Garant is geschikt voor klanten die geen zorgen meer willen hebben over het schilderwerk aan hun huis aan de buitenzijde. Het kan gezien worden als een abonnement in onderhoud. Elke maand betaalt de klant een premie. Daarvoor worden service diensten geleverd zoals schilderen, bijhouden, conditie controle en reiniging. Schilder Garant is ontwikkeld om ongemerkt en toch effectief een woonhuis te verzekeren van goed onderhoud en een prachtige uitstraling.

Inhoudelijk
Het houdt in dat maandelijks een premie wordt betaald, om zo de komende kosten van onderhoud te dekken van totaal 5 jaar.  Het onderhoudt na 2,5  jaar wordt de kleine beurt genoemd, na 5 jaar de grote beurt. De kleine beurt houdt in dat alles nagekeken wordt en liggende delen worden behandeld en geschilderd. De grote beurt houdt in dat alles in zijn geheel wordt behandeld en geschilderd.

Wat kunt u verwachten
Absolute garantie, Drechtsteden Schilders houdt de planning zelf in de gaten, u hoeft niets te doen, wij bellen zelf voor een afspraak en plannen dit helemaal in.

Voor meer informatie en de voorwaarden ga naar www.schildergarant.nl.

Reacties zijn gesloten.